ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!!


Ο Προκόπης Παυλόπουλος απηύθυνε πρόσκληση στον Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα μέσα στο 2016.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Πούτιν ανέφερε πως «η Ελλάδα, θεωρεί καθοριστική τη συμβολή του ρωσικού κράτους και του ρωσικού λαού, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος» και συμπλήρωσε πως «οι προκλήσεις δεν αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά τον άνθρωπο και τη δημοκρατία».

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση, ότι οι διαφορές ανάμεσα σε Ρωσία και Ευρωπαϊκή Ένωση, θα λυθούν με βάση τις θεσμικές διαδικασίες.

Τέλος, τόνισε πως η επίσκεψή του στο Μόσχα, σηματοδοτεί την αρχή του έτους Ρωσίας-Ελλάδας, στο πλαίσιο του οποίου, προσκάλεσε και τον Ρώσο Πρόεδρο στην χώρα μας.

Πληροφορίες του voicenews.gr, θέλουν τον Ρώσο ηγέτη, ιδιαίτερα χαρούμενο με την πρόσκληση του κ. Παυλόπουλου, ενώ δήλωσε πως προς τιμή του έτους Ρωσίας-Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν 37 εκδηλώσεις στις δύο χώρες.
Ο κος Πούτιν υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι ένα φιλικό κράτος με το οποίο η Ρωσία έχει μοναδικούς ιστορικούς δεσμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει επισκεφθεί την χώρα μας επί σειρά ετών. Η απόφαση του να πραγματοποιήσει τελικά το πολυπόθητο ταξίδι, σηματοδοτεί την αλλαγή της σφαίρας επιρροής σε παγκόσμιο επίπεδο.

πηγη
Από το Blogger.