Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

13/1/16

ΚΑΡΑΣΟΚ!!!Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ!ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΕΚΕΝ!Δείτε φωτογραφίες και τι λέει η ίδια!!!!

Και όμως, η Ραχήλ Μακρή δεν κωλώνει πουθενά. Ανέβηκε στην πασαρέλα και έκανε το φωτομοντέλο. Δείτε φωτογραφίες και τι λέει η ίδια:

Πέρα από την στήριξη μου σε έναν νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή όπως ο Πάρης που είναι εκτός των άλλων και συντοπίτης μου, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την Κοζάνη, αποδέχτηκα την τιμητική του πρόταση γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλω να δείξω ότι οι πολιτικοί οφείλουν να εξασφαλίζουν την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας, η οποία επιτυγχάνεται με την στήριξη τομέων της οικονομίας, όπως η ένδυση.
Η ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από βεγγαλικά μεγαλοστομίας και εμμονές για νεοφιλελεύθερες ουτοπίες. Έρχεται με την στήριξη της ελληνικής παραγωγής, των Ελλήνων δημιουργιών και την παροχή κινήτρων στους Έλληνες επιχειρηματίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More