13/1/16

ΚΑΡΑΣΟΚ!!!Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ!ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΕΚΕΝ!Δείτε φωτογραφίες και τι λέει η ίδια!!!!

Και όμως, η Ραχήλ Μακρή δεν κωλώνει πουθενά. Ανέβηκε στην πασαρέλα και έκανε το φωτομοντέλο. Δείτε φωτογραφίες και τι λέει η ίδια:

Πέρα από την στήριξη μου σε έναν νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή όπως ο Πάρης που είναι εκτός των άλλων και συντοπίτης μου, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την Κοζάνη, αποδέχτηκα την τιμητική του πρόταση γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλω να δείξω ότι οι πολιτικοί οφείλουν να εξασφαλίζουν την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας, η οποία επιτυγχάνεται με την στήριξη τομέων της οικονομίας, όπως η ένδυση.
Η ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από βεγγαλικά μεγαλοστομίας και εμμονές για νεοφιλελεύθερες ουτοπίες. Έρχεται με την στήριξη της ελληνικής παραγωγής, των Ελλήνων δημιουργιών και την παροχή κινήτρων στους Έλληνες επιχειρηματίες.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.