14/1/16

ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!!"θα σου δώσω όλη την εξουσία και την δόξα διότι σ' εμένα έχει παραδοθεί και σε όποιον θέλω την δίνω!!!!

Ο Κύριος όταν ήταν στην έρημο μετά την σαραντήμερη νηστεία τον πλησίασε ο διάβολος, Τον πήγε σε ένα ψηλό βουνό, Του έδειξε όλα τα βασίλεια της οικουμένης και του είπε:"θα σου δώσω όλη αυτή την εξουσία και την δόξα τους, διότι σ' εμένα έχει παραδοθεί και σε όποιον θέλω την δίνω. Εάν λοιπόν με προσκυνήσεις θα είναι όλα δικά σου".Κατά Λουκά κεφ.4 6

Δείτε ποιοι είναι λοιπόν οι σημερινοί προσκυνημένοι στον διάβολο που για να έχουν το χρήμα και την εξουσία κάνουν το σχέδιό του. Ποιος είναι ο σκοπός τους. Και ποιος είναι ο λαός που είναι έτοιμος να τους ακολουθήσει, έχοντας πλανηθεί αναμένοντας ακόμα το Μεσσία.

Οι απαντήσεις δίνονται από έναν από τους λίγους ιεράρχες που τιμάει τα ράσα του. 
Και επιβεβαιώνονται από ένα Ελληνοεβραίο ραββίνο.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικά!!!!!!


  ΕΒΡΑΙΟΙ: Όλη η αλήθεια, στ'ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός του ηρωϊκού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγεί και εκφράζει τη θέση του αυθεντικού Ορθόδοξου Ραββινικού-Ταλμουδιστικού Ιουδαϊσμού, σε σχέση με την εβραϊκή θρησκεία, θεολογία & παράδοση, την εβραϊκή ιστορία & φιλοσοφία, τον εβραϊκό λαό, τον Σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ κ.α.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.