Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

17/1/16

ΤΩΡΑ!!!ΡωσοΣυριακή επέλαση!!!!Πανικός στα Τουρκάκια!!!

netakias
Πανικός στα Τουρκάκια από την ΡωσοΣυριακή επέλαση στην Λατακια-Κινδυνεύουν οι Τουρκμένοι.

Ο Ερντογαν με προσχημα την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη και με τις ευλογίες της Γερμανίας, τρέχει να προλάβει την πανωλεθρία του ISIS και των Τούρκων «εθελοντων» στην Λατακια.

Oι ενωμένες δυνάμεις το Πούτιν και του Ασαντ είναι μερικά χιλιόμετρα πριν ρίξουν στην θάλασσα τους Τζιχαντιστές και τους Κεμαλοναζί συμμάχους τους.

Πριν από μερικές μέρες ο Ερντογκαν δήλωσε οτι «αν δεν μπορούν οι Ρώσοι να σταματήσουν το ISIS θα αναγκαστεί να επέμβει η ίδια η Τουρκία.» Φυσικά η δήλωση είναι προφαση για να προωθήσει τον Τουρκικό στρατό πέρα απο τα σύνορα της Τουρκίας και να προστατέψει τους Τουρκμένους και το ISIS απο την ΡωσοΣυριακή προέλαση!

Δεν γνωρίζουμε αν θα προβεί τελικά η Τουρκία σε τέτοια ριψοκίνδυνη απόφαση, καθώς η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας βασίζεται στον «μυθο» του αήττητου Τούρκικού στρατού και σε περίπτωση φιάσκου κινδυνευει να καταρρεύσει όλο το Κεμαλικό οικοδόμημα.


πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More