20/1/16

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΦΟΝΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!!!

Πόσο δίκαιο είχε τελικά στην έγκυρη του πρόβλεψη του Greek-Weather.Org για τον χιονιά που τον βάφτισε ως ''THE BIG ONE'' ...

Τελικά ο χιονιάς αυτός και το ψύχος, φαίνεται πως όντως έχουν διάρκεια, διάρκεια η οποία προβληματίζει έντονα τους επιστήμονες ανά το βόρειο ημισφαίριο, καθώς πολλές περιοχές σε Ευρώπη, Καναδά και Η.Π.Α, εκεί που είχαν καλοκαιρία και αφύσικα υψηλές θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο, έχουν έναν παγωμένο Ιανουαριο, με πολλά χιόνια και υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Δυστυχώς όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org, ο ''THE BIG ONE'', αυτό το μετεωρολογικό φαινόμενο που χτυπάει την Ευρώπη, θα είναι σε θέση να μας επηρεάζει μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη, ενώ δεν αποκλείουν οι Ευρωπαίοι μετεωρολόγοι, να δημιουργηθεί αυτή τη φορά ψύχος όχι μόνο στην ανατολική Ευρώπη αλλά και σε όλη σχεδόν την ήπειρο μας, με πολύ χιόνι.

Το σπάνιο χιονοφαινόμενο διαρκείας ''THE BIG ONE'' όπως επισημαίνει η γνωστή ιστοσελίδα Greek-Weather.Org χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη του διάρκεια και το πολύ ψύχος και τα χιόνια κάτι που όπως φαίνεται κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, οι κάτοικοι θα το νιώσουν για τα καλά τις επόμενες ημέρες.

Προσοχή λοιπόν και μην ακούτε κανέναν άλλο πως το φαινόμενο αυτό είναι μικρό και φυσιολογικό. Κάθε άλλο παρά φυσιολογικό είναι να έχουμε τόσο ψύχος για τόσες μέρες ακόμα και στη χώρα μας με χιόνι που σε ορισμένες περιοχές ξεπερνάει το μισό μέτρο και φτάνει ακόμα και το 1 μέτρο. Εξάλλου αυτό επισημαίνουν επιστήμονες σε Βρετανία και Η.Π.Α χαρακτηρίζοντας επίσημα το φαινόμενο αυτό και αυτοί ''BIG ONE'', αποδέχονται δηλαδή την ονομασία που έδωσε το Greek-Weather.Org σε αυτό το φαινόμενο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.