29/1/16

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ κ.Παπατσόρη Γεώργιου δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη!!!!

Πότε ένα σκάνδαλο χαρακτηρίζεται ως σκάνδαλο;Ποιές κατηγορίες βαραίνουν τον κ.Αγγελάκη;Ποιοί και γιατί τον εκδιώκουν;Ποιές ήταν οι σχέσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου με Αμερική και Ισραήλ;Τι αποκαλύπτει το σχέδιο «Πυθία», ποιός το δημιούργησε, τί σκοπό εξυπηρετούσε, ποιούς έβαζε στο στόχαστρο;Μήπως τελικά υπήρχε λύση για το έλεγχο της μεταναστευτικής κίνησης στην Ελλάδα από το 2005, και αν ναί τί αποτέλεσμα θα είχε και με ποιό κόστος;Γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε και παύθηκε; Ερωτήματα τα οποία απαντώνται άμεσα από την φωνή του κ.Παπατσόρη Γεώργιου-δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη, με την κατεύθυνση του δημοσογράφου και ερευνητή κ.Ιωάννη Παπαζήση και της δημοσιογράφου Σοφία Χρήστου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.