ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ κ.Παπατσόρη Γεώργιου δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη!!!!

Πότε ένα σκάνδαλο χαρακτηρίζεται ως σκάνδαλο;Ποιές κατηγορίες βαραίνουν τον κ.Αγγελάκη;Ποιοί και γιατί τον εκδιώκουν;Ποιές ήταν οι σχέσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου με Αμερική και Ισραήλ;Τι αποκαλύπτει το σχέδιο «Πυθία», ποιός το δημιούργησε, τί σκοπό εξυπηρετούσε, ποιούς έβαζε στο στόχαστρο;Μήπως τελικά υπήρχε λύση για το έλεγχο της μεταναστευτικής κίνησης στην Ελλάδα από το 2005, και αν ναί τί αποτέλεσμα θα είχε και με ποιό κόστος;Γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε και παύθηκε; Ερωτήματα τα οποία απαντώνται άμεσα από την φωνή του κ.Παπατσόρη Γεώργιου-δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη, με την κατεύθυνση του δημοσογράφου και ερευνητή κ.Ιωάννη Παπαζήση και της δημοσιογράφου Σοφία Χρήστου.
ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ κ.Παπατσόρη Γεώργιου δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ κ.Παπατσόρη Γεώργιου δικηγόρου του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ, κ.Κώστα Αγγελάκη!!!! Reviewed by Markella Toufexi on Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016 Rating: 5