ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!


Ο  ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Ηταν και αυτή τη φορά πολλοί, αποφασισμένοι και μαχητικοί. Ηταν για δεύτερη φορά μια εντυπωσιακή μαζική αμφισβήτηση του Αλ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. 
Ηταν τα πιο ευρηματικά συνθήματα που ακούστηκαν στον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, έξω και πάλι από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό. 
Ο τρόπος αυτή τη φορά ήταν πρωτότυπος. 
Επειδή την προηγούμενη φορά τους κατηγόρησε η κυβέρνηση ότι πραγματοποιούν διαδήλωση με γραβάτες, έκαναν τις γραβάτες σήμα κατατεθέν τους. 
Δεν είναι μόνο ότι έλεγαν πως «άρχισε η επανάσταση της γραβάτας», αλλά κρέμασαν σε ένα δέντρο τις γραβάτες τους προκαλώντας αίσθηση σε μία κίνηση γεμάτη έντονους «επαναστατικούς» συναισθηματισμούς. 
Πάλι ακούστηκαν τα συνθήματα «Κάτσε καλά, Κατρούγκαλε» ή «Πάρτε τον Κατρούγκαλο και φύγετε από εδώ», αλλά και ένα καινούργιο σύνθημα: 
«Να δούμε ποιος θα πρωτομπεί στο ελικόπτερο» φώναζαν, την ώρα που το ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε πάνω από τα κεφάλια τους. 
Και οι συριζαίοι βουλευτές στη Βουλή τα έβλεπαν όλα αυτά από την τηλεόραση μουδιασμένοι. 
Να σκεφτείτε έως και σύσκεψη πραγματοποίησαν στο άψε-σβήσε για να επιταχύνουν την επίλυση των προβλημάτων στις εκλογικές περιφέρειες. 
Σου λέει, κανείς δεν ξέρει με τόσο κόσμο στους δρόμους τι θα ξημερώσει τον άλλον μήνα…
ΣΧΟΛΙΟ : ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ . . .ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΟΣΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ . .
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!! Reviewed by Markella Toufexi on Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016 Rating: 5