ΑΘΗΝΑ!!!Χιονοπτώσεις ΑΠΟ το Σάββατο!!!ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΙΣΧΥΡΟ κύμαΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ''THE BIG ONE'!!!

Athens in snow δηλαδή η Αθήνα στα χιόνια, αναφέρει σε νεότερο του άρθρο το Greek-Weather.Org, αναλύοντας την νέα κακοκαιρία με χιόνια που αυτή τη φορά θεωρείται σίγουρο πως θα επηρεάσει και την Αττική αλλά και την πόλη της Αθήνας.

Σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org ο χιονιάς θα επισκεφτεί την Αττική το ερχόμενο Σάββατο και πιο συγκεκριμένα από τα ξημερώματα ως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι χιονοπτώσεις θα έχουν ολιγόωρη διάρκεια και θα έχουν ένταση από ασθενή ως και μέτρια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στον Πειραιά.

Το πρώτο κύμα χιονοπτώσεων θα είναι αυτό του Σαββάτου ενώ το δεύτερο κύμα πιο αδύναμο όπως φαίνεται, θα επηρεάσει και πάλι την Αττική, με νιφάδες ή και ασθενούς έντασης χιονοπτώσεις ως και στο κέντρο της Αθήνας. Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να το στρώνει σε Αθήνα και Πειραιά όπως τονίζει το Greek-Weather.Org ωστόσο στα βόρεια και υπερβόρεια προάστια ενδέχεται το Σάββατο να το στρώσει σε πάρκα και αμάξια κυρίως.

Σε Πάρνηθα και Πεντέλη οι χιονοπτώσεις το Σάββατο θα έχουν περισσότερη διάρκεια και ίσως ρίξει και πάνω από 10 πόντους χιόνι. Να έχετε στο νου σας λοιπόν πως φαίνεται στην Αθήνα και την Αττική να χιονίζει κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες του ερχόμενου Σαββάτου. Θα είναι κύμα του μεγάλου χιονιά ''THE BIG ONE" που ταλαιπωρεί τμήματα της Ευρώπης εδώ και καιρό. 
 
Από το Blogger.