21/1/16

Προειδοποιεί η ιστοσελίδα καιρού!!!Πάρτε προφυλάξεις!!!Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ''THE BIG ONE'' θα καταπιεί όλη τη χώρα!!!

Προειδοποιεί η ιστοσελίδα καιρού Greek-Weather.Org πως τα χειρότερα ακόμα δεν τα είδαμε από τον κίνδυνο που απειλεί την Ελλάδα όλη και την Ευρώπη και ονομάζετε ''THE BIG ONE''.

Τα χειρότερα θα έρθουν τις επόμενες 10 τουλάχιστον ημέρες, καθώς η χώρα μας θα ζήσει μία μεγάλη χρονική περίοδο με δριμύ πολικό ψύχος και χαμηλές θερμοκρασίες που όμοια της είχε χρόνια ολόκληρα να ζήσει σε συνδυασμό με κατά διαστήματα ισχυρές χιονοπτώσεις και θύελλες, κάτι που το είχε προβλέψει πριν από 2 εβδομάδες η ιστοσελίδα Greek-Weather.Org .

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΕΡΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Ο χιονιάς ''THE BIG ONE'' φαίνεται πως νεότερα προγνωστικά δεν θα αποτελείται καθαρά από σφοδρές χιονοπτώσεις αλλά κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι οι πολικές θερμοκρασίες διαρκείας που θα απασχολήσουν όλη την ανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα. Ωστόσο τα περισσότερα προβλήματα με τα χιόνια φαίνεται να έρχονται από την ερχόμενη Τετάρτη και μετά όπου αλλεπάλληλα κύματα χιονοπτώσεων θα περάσουν από την Ελλάδα και σε συνδυασμό με το ψύχος θα δίνουν κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας μας.

Τέλος μέχρι και τις αρχές του Φεβρουαρίου δεν διαφαίνεται κάποια μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας, παρά μόνο δριμύ ψύχος, κάτι που είχε χρόνια να γίνει και όντως εδώ έχουμε το φαινόμενα ''THE BIG ONE'', φαινόμενα ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας που έχει αφήσει ακόμα και νεκρούς στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.