ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ''BIG ONE'' ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ''BIG ONE'' ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Το φονικό φαινόμενο ''BIG ONE'' βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα και την ανατολική Ευρώπη με πυκνά χιόνια και πολικές θερμοκρασίες. Εμείς προειδοποιούμε πως το φαινόμενο θα κρατήσει για τουλάχιστον 10 ακόμα ημέρες ιδιαίτερα στην ανατολική Ευρώπη και τη βόρεια κυρίως αλλά και κεντρική Ελλάδα. Δυστυχώς ως και τις 28-29 Ιανουαρίου δεν φαίνεται κάποια ιδιαίτερη άνοδο της θερμοκρασίας. Το ψύχος εγκλωβίστηκε στην περιοχή μας και δύσκολα θα φύγει.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας 18/1, καθώς επικρατούσε στη συμπρωτεύουσα όπως μόνο εμείς είχαμε προβλέψει, ισχυρή χιονοθύελλα η οποία πάγωσε τον δρόμο και τα αμάξια δεν μπορούσα να προχωρήσουν.

Χαρακτηριστική ήταν η απόγνωση των οδηγών οι οποίοι στα ραδιόφωνα της πόλης κατηγορούσαν τον κρατικό μηχανισμό ότι πιάστηκε στον ύπνο.

Το πρώτο κύμα του χιονιά ωστόσο χτύπησε και τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο καθώς και την ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Χιόνισε όπως προβλέψαμε και στη Τρίπολη αλλά και στα βόρεια και υπερβόρεια προάστια της Αττικής.

Ο χιονιάς ''THE BIG ONE'' που ονομάστηκε έτσι από εμάς εδώ στο Greek-Weather.Org, αυτή την ώρα κάνει τον γύρω όλης της Ευρώπης με πυκνά χιόνια και χιονοθύελλες, ενώ για την ονομασία που δώσαμε στο κύμα αυτού του χιονιά όπως είδατε και στο πρώτο βίντεο του άρθρου μας αυτού, την αποδέχονται και Βρετανοί μετεωρολόγοι.
 Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον χιονιά ''THE BIG ONE'' που πλήττει μεγάλο μέρος της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης και επιβεβαιώνει τα όσα λέγαμε 2 εβδομάδες πριν...
Από το Blogger.