31/1/16

ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! 31/1/1996!!!Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αφιερωμένο στην μνήμη των τριών Ελλήνων ηρώων!!!!Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης!!!Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος!!!Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός!!!


 
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αφιερωμένο στην μνήμη των τριών Ελλήνων ηρώων
που έπεσαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στις 31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια.
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης.
Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και
Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός.

31 Ιανουαρίου 1996
Ίμια
Στα Ίμια,δύο βραχονησίδες στο ανατολικό αιγαίο,οι τούρκοι με τις πλάτες αμερικανοεβραϊκών lobbies στήνουν σκηνικό πολέμου.
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ο ναύαρχος Λυμπέρης.
Ένας από τους καλύτερους Έλληνες στρατιωτικούς.
Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις τίθενται σε συναγερμό και είναι σε θέση να επιφέρουν καίριο πλήγμα στον τουρκικό στόλο πριν αυτός αντιδράσει.
Έλληνες κομμάντο βρίσκονται στην μεγάλη βραχονησίδα.
Υπό την κάλυψη της νύχτας,τούρκοι κομμάντο αποβιβάζονται στην μικρή βραχονησίδα.
Αυτό που δεν γνώριζαν οι δέκα τούρκοι κομμάντο είναι ότι στην μικρή βραχονησίδα βρίσκονται κρυμμένοι και δύο Έλληνες,μέλη της ομάδας Ο.Υ.Κ .
Αιφνιδιατικά οι δύο Έλληνες,πιάνουν αιχμαλώτους όλους τους τούρκους και αφού τους αναγκάζουν να βγάλουν τις στολές τους,αναμένουν οδηγίες.
Και η εντολή έρχεται....
"Αφήστε τους και εγκαταλείψτε τα Ίμια".
Εν συνεχεία,στέλνεται ένα ελικόπτερο για να ελέγξει αν έφυγαν και οι τούρκοι.
Το ελικόπτερο στην κυριολεξία "γαζώνεται" και πέφτει στη θάλασσα,
συμπαρασύροντας μαζί του,τους τρεις ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.