ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Κατόπιν πληροφοριών που μας ήρθαν από ανώτερο επίπεδο μέχρι 14/2 θα έχουμε ιστορικές εξελίξεις για την χώρα!!!

Κατόπιν πληροφοριών που μας ήρθαν από ανώτερο επίπεδο μέχρι 14/2 θα έχουμε ιστορικές εξελίξεις για την χώρα.

Μια πληροφορία λοιπόν συνοδεύεται και από γεγονότα που πρέπει να τα δούμε να έρχονται για να μπορέσουμε λίγες μέρες πριν να σας ανακοινώσουμε το γεγονός σοκ...

Μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις έχει το όνομα : ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ.

Κανένας μας δεν θα μάθει με ακρίβεια τι αποφασίσθηκε στο Νταβός...

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι υπήρχε ένα deadline που είχε ορισθεί στη σύνοδο κορυφής του Νοεμβρίου, που περιελάμβανε υποχρεώσεις της χώρας μας για μείωση των μεταναστευτικών ροών στο 75%. Η κυβέρνηση του ανεπάγγελτου προφανώς τότε δέχθηκε τη συμφωνία στηριζόμενος κατ΄αρχήν στις κακές καιρικές συνθήκες του χειμώνα, που φέτος δεν υπάρχουν και δευτερευόντος στη μείωση του αριθμού των μεταναστών στην Τουρκία (που μετά τις επιθέσεις στο Κουρδιστάν αντί να μειωθούν αυξήθηκαν).

Η προθεσμία που είχε συμφωνηθεί έληγε την επόμενη Κυριακή 7/2.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι αυτή η προθεσμία παρατάθηκε κατά 3 εβδομάδες και πλέον η υποχρέωση αυτή λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

Συναφώς και η ημερομηνία για το γεγονός σοκ που περιμένουμε θα μπορούσε να παραταθεί μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016!!!

Παρ΄ταύτα όμως έχουμε μέχρι τότε διάφορους σκοπέλους…

Καταρχήν ΣΗΜΕΡΑ:

Στη σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών συζητείται ΕΚΤΑΚΤΩΣ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SENGEN.

Σε λίγες ώρες θα μάθουμε τι αποφασίσθηκε, οπότε ανάλογα θα έχουμε επίσπευση ή παράταση της ημερομηνίας του γεγονότος που θα αλλάξει την ιστορία της Ελλάδας.

Σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του Schengen, τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης θα είναι πλέον στη Σλοβενία, την Κροατία και την Ουγγαρία, οι οποίες ήδη έχουν ζητήσει την παρουσία της frondex και του υπό σύσταση ευρωστρατού…

Μήπως κάτι ξέρουν;
ΠΗΓΗ
πηγη
Από το Blogger.